• Головна
  • Новини
  • Злочинцю, що поранив поліцейського в Дрогобичі, загрожує 5 років в'язниці

09.10.2018, 15:11

Злочинцю, що поранив поліцейського в Дрогобичі, загрожує 5 років в'язниці

Чоловіку, який ножем поранив поліцейського у Дрогобичі, повідомили про підозру, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Випадок стався цьогоріч 2 жовтня, близько 10.30. Зловмисник намагався утекти від правоохоронців, які охороняла громадський порядок.

Лиходій умисно завдав поліцейському Дрогобицького відділу поліції ножове поранення грудної клітки, внаслідок чого той потрапив до Дрогобицької міської лікарні №1.

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, слідчими місцевого відділу поліції в порядку ч.2 ст.208 КПК України затримано 53-річного жителя с.Лішня за підозрою у нанесенні працівнику поліції ножових поранень.

Дрогобицька місцева прокуратура повідомила чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 КК України (умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків), а також слідчим суддею Дрогобицького міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Зазначимо, що на даний час фігурант перебуває на стаціонарному лікуванні у психіатричній лікарні в Миколаєві. За вчинене йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: