• Головна
  • Новини
  • Закарпатських рятувальників матеріально підтримали колеги з Чехії

13.07.2018, 12:21

Закарпатських рятувальників матеріально підтримали колеги з Чехії

Гості привезли господарям трохи реманенту для виконання професійних обов’язків та власного захисту.

На Закарпатті з чотириденним робочим візитом перебуває делегація пожежно-рятувальної служби Чеської Республіки на чолі з генеральним директором пожежно-рятувальної служби Чеської республіки Драгославом Ріба. 

 Ділове партнерство й дружні стосунки між закарпатськими рятувальниками та чеськими колегами тривають вже кілька років, пише сайт ДСНС. 

Цей візит поважних гостей до України – наступний логічний етап розвитку транскордонного співробітництва. Такі зустрічі є дієвими для подальшої міжнародної співпраці та обміну досвідом роботи у частині організації рятувальної служби та протипожежного захисту населених пунктів.

12 липня чеська делегація відвідала окремі пожежно-рятувальні підрозділи Ужгородського, Іршавського, Хустського та Тячівського районів.

Так, для вогнеборців 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Середнє, ДПРЧ-5 м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста смт Вишково іноземні колеги презентували плаваючі пожежні мотопомпи. А для рятувальників Тячівського гарнізону ДСНС чеські колеги подарували 15 сучасних пожежних касок.

Приймаючи подарунок від чеських колег, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак подякував за допомогу іноземним колегам та наголосив, що Закарпаття неодноразово потерпало від паводків, і саме подаровані сучасні агрегати значно підвищить оперативність надання допомоги населенню під час відкачки води з підтоплених домогосподарств.

Також гості мали змогу ознайомитися із технікою, обладнанням та спорядженням, яке використовують українські рятувальники для ліквідації різного роду надзвичайних подій та ситуації. Закарпатські бійці ДСНС залюбки розповідали чехам про свої трудові будні.

Впродовж 13 липня чеська делегація також відвідає пожежно-рятувальні підрозділи Рахівського району, де матиме можливість ознайомитися із протипожежним та цивільним захистом населення у гірських районах Закарпатської області.

Фото: Джерело

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: