• Головна
  • Новини
  • Влада Чернівців як може рятує ситуацію з перевезеннями

04.07.2018, 03:58

Влада Чернівців як може рятує ситуацію з перевезеннями

У місті сьогодні відновили пасажирські перевезення в автобусах на трьох маршрутах – №20, №9 та №6.

Про це сьогодні на черговій сесії міської ради поспішив прозвівтувати директор департаменту житлово-комунального господарства Олександр Бурак, пише molbuk.ua.

Зокрема він зазначив, що після того, як у понеділок, 2 липня приватне підприємства "Чернівці-2004" без письмового попередження зняло з п’яти маршрутів свої автобуси (№20, №9, №6, №9А і №29), департаменту вдалося повністю відновити рух на трьох маршрутах.

"Завдяки роботі з іншими перевізниками, нам вдалося повністю відновити рух на маршрутах №20, №9 та №6", – заспокоїв усіх посадовець.

Він зазначив, що по маршруту №9 курсують чотири автобуси марки MAN, а на шостому маршруті – три "Богдани" збільшеної пасажиромісткості.

"Сім автобусів на два маршрути виставило товариство "Денисівка-1" – це на маршрути №9 і №6, а на 20-й маршрут - чотири автобуси, я зараз не пам’ятаю, з ким саме", – заявив О. Бурак.

Водночас директор департаменту додав, що наразі вирішується питання щодо відновлення перевезень пасажирів на автобусних маршрутах №9А та №29.

"Ведуться перемовини з іншими перевізниками про заключення тимчасових договорів. Цей перевізник, який самовільно зняв автобуси з маршрутів – йому сьогодні направлено попередження про розірвання договору в односторонньому порядку", – додав посадовець.

За його словами, приватні перевізники, які погодились обслуговувати три автобусні маршрути, відповідно до тимчасового договору з міськрадою отримують медичне і технічне обслуговування на базі Чернівецького тролейбусного управління. 


Фото: Джерело

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: