• Головна
  • Новини
  • Вишиванки для немовлят: як вибрати і на що звернути увагу

17.03.2023, 21:14

Вишиванки для немовлят: як вибрати і на що звернути увагу

Вишиванки для немовлят: як вибрати і на що звернути увагу

Все більше українців цікавляться не тільки нашим традиційним одягом – вишиванками, але й нашими традиціями, пов’язаними з ними. Саме тому все частішою є практика хрестити дітей не у звичайному одязі, а у вишиванках. Через це «вишиванки для немовлят Львів» – дуже поширений запит.  

На сайті https://vzhe-vzhe.com/novonarodjenim/ можна знайти якісний одяг для новонароджених, виконаний в українському стилі. Там представлені якісні та цікаві моделі, які гарно підходять для такого важливого дня. Також можна подивитися і комплекти для батьків, щоб уся сім’я була одягнена у вишиванки в одному стилі. 

Вибір вишиванки для хрестин 

Під час підготовки до хрестин вибір правильного вбрання для малюка є дуже важливим. Традиційно за покупку набору для хрестин відповідають хрещені батьки. Але оскільки традиції потрохи відходять на другий план, на сьогодні це не є обов’язковим. Сучасні батьки все частіше вибирають одяг самостійно.

Вибираючи наряд для хрестин малюка, важливо враховувати матеріал та рівень комфорту. Одяг з натуральних матеріалів, таких як бавовна, буде ніжним для шкіри дитини та подарує комфорт і спокій. Бавовна також безпечна та екологічно чиста, що робить її популярним вибором для одягу для хрещення.

Також важливо враховувати стиль вбрання. Якщо слідувати традиціям, то слід надати перевагу саме білому кольору. Але на сьогодні доволі поширені й вишиванки пастельних кольорів, а також одяг з декоративними малюнками. Слід також подумати про головний убір, який доповнить образ. Вибираючи наряд для хрестин, важливо підібрати те, в чому дитині буде зручно. Якщо дитині буде некомфортно, вона дуже швидко почне капризувати чи навіть плакати. Тому краще вибирати простіші речі, які при цьому точно зможуть забезпечити максимальний комфорт. 

Універсальне вбрання 

Попри те, що вишиванки дуже гарні і асоціюються зі святами, вони також можуть бути чудовим повсякденним вбранням. Саме тому, можна подумати про покупку вишиванки для свого малюка не тільки для свят, але й для повсякденного використання. При цьому можна не обмежуватися виключно вишиванками. Зараз представлено доволі багато традиційного дитячого одягу, який чудово виглядає. Це можуть бути гарні вишиті сукні для дівчат, милі костюмчики для хлопців, стильні сорочки тощо.

Саме головне – щоб одяг був зроблений з натуральної, м’якої тканини та не мав у складі ніяких барвників та інших речовин, які б могли визвати алергічну реакцію на шкірі. До того ж, етнічний стиль має бути максимально натуральним та безпечним, а не тільки гарно виглядати на фотографіях. 

А якщо ви вибираєте, якісний одяг – то він може стати справжньою сімейною реліквією. Оскільки його в майбутньому можна буде передавати з покоління у покоління. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: