12.09.2018, 13:00

Військова прокуратура затримала хабарників у погонах

Військовою прокуратурою зі складу Об'єднаних сил затримано керівника одного зі структурних підрозділів Національної поліції у Луганській області

Упродовж серпня поточного року слідчі Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях проводили розслідування з метою викриття хабарника у погонах, написали на своїй сторінці у Фейсбук ООС. Маючи оперативну інформацію щодо офіцера Національної поліції, нечистого на руку, та отримавши санкцію військової прокуратури, слідчі своєчасно виявили й задокументували факт вимагання. Так, на хабарі був затриманий тимчасово виконуючий обов'язки начальника Міловського відділу поліції ГУНП в Луганській області майор поліції Ч., який вирішив “підзаробити”, змовившись із заступником начальника цього ж відділу поліції підполковником поліції Б. Перевертні у погонах торгували тим, чим могли – запропонували громадянинові Б. не притягати його до кримінальної відповідальності та навіть закрити кримінальне провадження. Просили “бізнесмени” не багато не мало майже 140 тисяч гривень.

Оперативники затримали обох хабарників  11 вересня під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 88,5 тисячі гривень. Саме таку суму грошей було виявлено й вилучено під час обшуку автомобіля заступника начальника Міловського відділу поліції ГУНП в Луганській області.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, проводяться обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи. Адже факт хабарництва зафіксований, але тепер треба знайти й першу частину хабара, яку злодії в мундирах встигли отримати й заховати. Вже тоді буде вирішено питання щодо повідомлення хабарникам про підозру, обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою та відсторонення від займаних посад.

Фото: Фейсбук ООС

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: