02.06.2018, 18:56

Вибори до ОТГ на Одещині не минають без проблем

Внаслідок сутичок є відновні втрати серед силовиків.

Унаслідок зіткнень і застосування невідомого газу поблизу виборчої дільниці с. Цебрикове Великомихайлівського району Одеської області постраждали щонайменше 13 співробітників поліції, пише Інтерфакс-Україна.

Як повідомила в суботу прес-служба Головного управління Нацполіції в Одеській області, близько 13:00 в поліцію надійшло анонімне повідомлення про замінування поштового відділення села, в приміщенні якого розташована виборча дільниця.

Для гарантування безпеки людей поліцейські почали евакуацію.

"Дії правоохоронців обурили деяких громадян. В результаті присутні почали чинити опір і розпорошили у бік співробітників поліції газ. За попередніми даними, в результаті фізичного протистояння постраждало 13 правоохоронців", – повідомили в поліції.

Наразі у зв'язку з цим затримано двох осіб.

За фактом погрози або насильства щодо працівників правоохоронних органів розпочато кримінальне провадження за ст. 345 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про кваліфікацію події за статтею "хуліганство".

Своєю чергою, перший заступник голови Одеської обласної організації "Батьківщини" Сергій Веселов на своїй сторінці в Facebook повідомив, що протистояння в Цебриковому пов'язане з повторними виборами в об'єднаній територіальній громаді (ОТГ). Напередодні мешканці села з цього ж приводу перекривали трасу Київ – Одеса в районі Знам'янки.

"Люди втомилися від беззаконня в Україні! Перекривши трасу Одеса-Київ в районі Знам'янки, жителі Цебрикового таким чином висловили свій протест проти незаконного призначення повторних виборів у Цебриківську ОТГ", – написав він.

Фото: Джерело

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: