18.04.2018, 19:04

В Україні думають над кращим сполученням з Хорватією

Чиновники працюють над лібералізацією автомобільних перевезень та прямими авіарейсами між країнами.

Як йшлося під час зустрічі віце-прем'єр-міністра України з питань євроінтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе і віце-прем'єр-міністра – міністра економіки, малого і середнього підприємництва та ремесел Хорватії Мартіни Даліч, наразі обговорили питання збільшення квоти дозволів та лібералізації міжнародних автомобільних перевезень, а також можливість введення прямого авіасполучення між Києвом і Загребом, яке супроводжуватиметься зняттям всіх обмежень на польоти, передає прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Заступник міністра інфраструктури Віктор Довгань також уточнив: "Ми маємо зняти обмеження щодо призначених авіакомпаній. Поки МАУ і Croatia Airlines не планують запуск рейсів на 2018 рік, але ми як регулятор повинні забезпечити таку можливість в майбутньому. Саме так відновила прямі перельоти зі словенської Любляни Adria Airways. Крім того, Хорватія є членом Євросоюзу і поки укладення угоди про САП з ЄС заблоковано, ми лібералізуємо авіасполучення на двосторонньому рівні ".

Заступник міністра зазначив, що з дати затвердження Розпорядження КМУ про підготовку до САП з ЄС в лютому 2017 року Україна запровадила режим відкритого неба з 7 з 27 країн ЄС – Литвою, Латвією, Естонією, Польщею, Італією, Іспанією та Німеччиною.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: