13.02.2019, 22:37

В ОРДЛО заборонили зарплати понад 12 тис. рублів

За даними "Інформаційного спротиву", таким чином пособники окупантів намагаються мотивувати населення на службу в лавах терористів: там платять більше.

Про заборону виплачувати співробітникам зарплату понад 12 000 рублів Цензор.НЕТ повідомляє з посиланням на "Інформаційний спротив".

Таку заборону окупаційна влада непідконтрольної частини Донеччини ввела для місцевих підприємців і керівників підприємства та установ бюджетної сфери.

"Таке розпорядження викликане необхідністю підтримки "престижного" рівня грошового утримання бойовиків", - сказано в повідомленні ІС.

Своїм спільникам терористи платять по 15 000 рублів (близько 6200 гривень, - ред.). Завдяки тому, що їхні зарплати вищі, ніж у мирного населення, вони сподіваються залучити нові сили в лави окупаційних військ.

В кінці січня ІС повідомляв про неконтрольоване зростання цін на окупованих територіях. Середня зарплата бюджетника там становить 4200 - 5000 рублів (1760 - 2000 гривень), водночас ціни порівнянні з цінами на підконтрольній території.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: