01.07.2018, 06:21

Укрзалізниці цікаве оновлення електричок?

Держкомпанія планує взятися за оновлення незначної кількості електричок у 2018 році.

ПАТ "Укрзалізниця" планує упродовж року оновити 22 електрички. Робота з модернізації частини з них вже проведена, повідомляє прес-служба УЗ.

"Приміське сполучення залишається проблемним питанням. Маємо сьогодні більше 90% зносу парку і збитків тільки за минулий рік від цих перевезень на 4,5 млрд грн. Однак власними силами, крок за кроком, ... оновлюємо приміський рухомий склад. У 2018 року плануємо оновити 22 електрички", – цитують в УЗ слова керівника компанії Євгена Кравцова.

Також повідомляється, що в червні була проведена модернізація трьох електричок, які будуть експлуатуватися на Південній, Південно-Західній та Львівській залізницях.

Базова вартість капітально-відновлювального ремонту одного поїзда становить від 35 до 38 млн грн. Компанія не намагається тендерами здійснити закупівлі, як це проводять для міжнародних та внутрішніх міжобласних рейсів. Ремонтувалися електропоїзди на Київському електровагоноремонтому заводі.

Крім капітального ремонту, на зазначених поїздах виконаний комплекс робіт, спрямований на поліпшення умов перевезень пасажирів і підвищення надійності електропоїздів в експлуатації.

Нагадаємо, в 2017 році "Укрзалізниця" відремонтувала 13 приміських поїздів. У грудні Кравцов говорив, що оновлення одного приміського електропоїзда обходиться УЗ приблизно в 46 млн грн.

 

Фото ТСН

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: