• Головна
  • Новини
  • Українська школа в Єревані запрошує вивчати українську мову

27.02.2019, 19:21

Українська школа в Єревані запрошує вивчати українську мову

Українська недільна школа в Єревані відновила заняття і запрошує всіх охочих разом вивчати українську мову.

«Раді повідомити, що завдяки підтримці Посольства України у Вірменії ми знову розпочали заняття у недільній школі! Запрошуємо всіх охочих приєднатися й разом з нами вивчати українську мову. Уроки проходять щонеділі у офісі Федерації українців Вірменії (вул. Бузанді 1/3, 4-й поверх)», - йдеться у повідомленні Федерації українців Вірменії- повідомляє  Укрінформ.

Зазначається, що записатися на заняття можна за телефоном 077 70 15 67 або написати на сторінку Федерації українців Вірменії у Facebook.

У неділю, 24 лютого, в українській недільній школі відбувся відкритий урок за участю співробітників Посольства України в Республіці Вірменія та представників української громади Вірменії.

У ході заняття було відмічено прагнення слухачів до вивчення української мови, літератури та історії України, а також їх активність під час відпрацювання навчальних питань.

Крім того, було наголошено на перспективах молоді, яка вивчатиме українську мову, щодо вступу до українських вищих навчальних закладів за квотами, що надаються Україною.

Для забезпечення якісного навчального процесу в українській недільній школі Посольством України у Вірменії були передані навчальні матеріали та приладдя.

Як відомо, Українська недільна школа в Єревані функціонує на базі Федерації українців Вірменії «Україна» - громадської організації, яка була створена у 1995 році в з метою збереження української мови, культури, традицій.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: