07.05.2018, 20:54

Україна посварила “Adidas” за прихильність "совдепам"

Український інститут національної пам'яті звернувся з листом до підприємства “ADIDAS-УКРАЇНА” і попередив про відповідальність за поширення в Україні символіки тоталітаризму.

Про це у своєму Facebook повідомив очільник інституту Володимир В`ятрович. За його словами, підставою для звернення стала інформація про виготовлення компанією серії спортивного одягу із зображенням державної символіки СРСР.

В`ятрович підкреслює, що у випадку виявлення фактів поширення подібної продукції на території України Інститут буде змушений звертатися до правоохоронних органів щодо притягнення до відповідальності винних осіб.   “Ідея виготовити одяг, прикрашений нацистською свастикою, не мала б шансів на втілення в компанії “ADIDAS”. Тому, що в рідній для неї Німеччині, яка пройшла через процеси денацифікації - це порушення не лише юридичних, але й моральних норм. Для мешканців України та інших країн таким же порушенням є використання радянської символіки під якою вбито мільйони наших земляків”, – наголосив В`ятрович.

 

Фото – @mhmck

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: