22.02.2019, 17:10

У Тараканівському форті сталася трагедія

Під час прогулянки один із студентів, не побавчивши в темряві край опорних стін, впав з висоти близько 10 метрів.

Подорож рівненських студентів до Тараканівського форту  завершилася трагедією. Як повідомили у відділі комунікацій поліції Рівненської області, напередодні ввечері двадцятирічний студент розбився на смерть, зірвавшись з десятиметрової стіни форту. Пише Зручно.travel

Повідомлення про те, що на території Тараканівського форту з великої висоти впала людина, надійшло рятувальникам 21 лютого близько 20:00.

Поліцейські Дубенського відділу, оглянувши місце події, попередньо встановили, що троє рівненських студентів, 18-ти, 19-ти і 20-ти років, приїхали в село Тараканів щоб побувати в Тараканівському форті.

Однак, під час прогулянки один із студентів, не побачивши в темряві край опорних стін, впав з висоти близько 10 метрів на кам’яні руїни. Від отриманих травм він помер.

Поліцейські встановлюють всі обставини події в рамках досудового розслідування за частиною 1 статті 115 КК з позначкою "нещасний випадок".

Це вже не перший нещасний випадок на території Тараканівського форту. У травні минулого року тридцятирічний турист впав у колодязь Тараканівського форту. Рятувальники і медики допомогти вже не могли – чоловік, що впав з 15-метрової висоти, загинув.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: