19.06.2018, 14:56

У Львові знайомлять з культурою прикордоння

У місті відбувається конференцію програми Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна, яка присвячена 15-річчю Програми.

З цієї нагоди у всіх регіонах трьох країнах відбудуться святкові заходи, на яких можна буде більше дізнатися про польсько-білорусько-українське транскордонне співробітництво, а також познайомитися з культурою прикордоння.

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна протягом 15 років підтримує процеси розвитку на прикордонних територіях Польщі, Білорусі та України шляхом фінансування різноманітних проектів. Програма Польща-Білорусь-Україна фінансується ЄС у рамках Європейського Інструменту Сусідства (ЄІС) і є  найбільшою з програм ЄІС ТКС на сухопутних кордонах ЄС.

Усі проекти, що фінансуються в рамках Програми Польща-Білорусь-Україна, є некомерційними. Бенефіціарами проектів можуть бути органи влади, бюджетні установи, громадські організації та інші. 

"Наша конференція відбувається в рамках святкування 15-річчя польсько-українсько-білоруського співробітництва в рамках фондів ЄС. З цієї нагоди на усій території програми відбуваються різні заходи. Зокрема, концерти, конференції, які спрямовані на промоцію програми. Україна має найбільше заходів, оскільки маємо цілих 6 регіонів. Конференція робить підсумок здобутків програми починаючи з 2004 року. 15 років співпраці – за той час ми будуємо наше спільне майбутнє, популяризуємо спільну спадщину, допомагаємо одне одному зростати завдяки освітнім проектам, турбуємось про довкілля та відкриваємо кордони, робимо інноваційні наукові проекти та безліч культурних заходів. Понад те, маємо неймовірні відкриття завдяки нашим туристичним проектам", розповів Василь Хім'як, старший експерт представництва програми транскордонного співробітництва Польщі, Білорусі та України у Львові.

Фото та текст WN

 

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: