01.06.2018, 15:45

У Львові зібралися фанати старих авто

1-3 червня Львівський парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького перетворився на відкритий музей автомобілів.

До Львова з’їдуться автовиробники, щоб показати історію своїх автомобілів, відбудуться перегони на знаменитій трасі «Львівський трикутник» (траса в межах міста, що пролягає по вул. Вітовського, пл. І. Франка, вул. Стрийській, вул. Героїв Майдану), пише Дивись.інфо. 

У програмі фестивалю – виставки-презентації ретро-автомобілів під відкритим небом, ретро-парад автомобілів центральними вулицями міста, змагання на дитячих автомобілях, покази спеціалізованих колекцій мод автомобільної тематики.

Для учасників та гостей фестивалю відбудеться екскурсія центральною частиною міста Львова.

Цьогоріч у Міжнародному фестивалі класичних (старожитніх) автомобілів «Леополіс Гран Прі» візьмуть участь близько 200 екіпажів з України, Польщі, Литви, Австрії, Італії, США, Словаччини, Естонії, Чехії. Україну представлятимуть автолюбителі Запорізької, Харківської, Дніпровської, Одеської, Київської, Івано-Франківської, Тернопільської та Львівської областей. Загалом на Фестивалі будуть представники з 48 автоклубів України та Європи. Найбільшою закордонною групою буде група з 30 польських екіпажів.

Фото Мирослав Пархомик/WN

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: