31.08.2018, 10:29

У Львові відбудеться популярна фотоподія

Фотосушка просто неба «На прищепках» цього разу буде благодійною.

Цієї  неділі, 2 вересня, у сквері «На валах», що навпроти Львівської ОДА, відбудеться благодійна фотовиставка просто неба «На прищепках». Учасники своїми фото демонструватимуть любов до України.

Для участі у заході потрібно роздрукувати власні фото (формат не менше 15*21), об`єднані згаданою тематикою, й прийти та розвісити їх на мотузках у сквері. На звороті бажано залишати коротку інформацію про автора чи кадр, аби покупець  при потребі міг сконтактувати з фотографом – зазначають організатори.

Також можна просто прийти та придбати «На прищепках» ті світлини, які сподобались найбільше за добровільну пожертву (від 15 грн/фото). Спеціально для цього буде облаштовано кілька скриньок, куди відвідувачі зможуть покласти кошти за зняті з мотузків світлини.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю ліків для паліативних діток, якими опікується ГО «З любов`ю у серці». По завершенню фотовиставки буде оприлюднено звіт.

Прийти та розвісити свої світлини чи придбати кадри, які найбільше впали в око, можна упродовж дня з 12:00 до 19:00. Детальніше про фотосушку на сторінці події у Facebook або за тел.: 097 51 44 642.

Додамо, що минулого року на нашому заході спільними зусиллями вдалось зібрати 8 400 грн, які було передано на потреби Мобільного дитячого хоспісу при ЗУСДМЦ.

Фото: ілюстративне

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: