28.01.2019, 14:50

У львівському садочку отруїлись 10 малюків

У львівському ДНЗ №153, що на вул. Науковій, 108, отруїлися 10 дітей ясельної групи. Про це на сторінці Гарячої лінії міста Львова у Facebook написала одна з мам.

Завідувачка ДНЗ №153 Юлія Кукуріка підтвердила Zaхid.net цю інформацію. Вона повідомила, що справді десятеро дітей ясельної групи захворіли. Вона зазначила, що у дітей нудота, в декого є температура.

«Так, справді. У четвер-п’ятницю захворіли діти ясельної групи. Зараз 9 дітей лікуються вдома, ще одна дитина перебуває в інфекційній лікарні. Наразі ще немає результатів лабораторних досліджень. Так що наразі причина ще невідома», – повідомила завідувачка ДНЗ №153 Юлія Кукуріка.

Як повідомила очільниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, за словами завідувачки ДНЗ, у середу, 23 січня в цій групі були присутні 16 дітей, наступного дня - 15. 24 січня одну дівчинку госпіталізували в інфекційну лікарню. Результати аналізів цієї дитини мають бути готові у вівторок-середу.

За словами завідувачки ДНЗ, у п'ятницю та понеділок зранку в закладі провели дезінфекцію. Садочок продовжує працювати. До слова, у садочку є дві ясельні групи. Проте у понеділок, 28 січня, в ясельній групі, де масово захворіли діти, присутні лише 3 із 16 малюків, які відвідували садок.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: