• Головна
  • Новини
  • У Чернівцях відпрацювали популярний львівський сценарій

04.06.2018, 14:08

У Чернівцях відпрацювали популярний львівський сценарій

Повідомляти про фейкове мінування будівлі, куди приходять багато відвідувачів, у моді, але у Чернівцях уявили так ніби це правда.

У Чернівцях тривають масштабні міжнародні антитерористичні навчання. У понеділок, 4 червня, відпрацьовували «мінування» будівлі ОДА та міської ради.

Сьогодні зранку з будівлі Чернівецької ОДА евакуювали понад 400 працівників для перевірки нібито повідомлення про замінування адміністрації. Пізніше евакуацію провели і з приміщення Ратуші. Адже там, за легендою навчань, було виявлено небезпечний предмет, пише Укрінформ.

Тренування, що відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних, організовує Антитерористичний центр СБУ за участі поліції, Нацгвардії, ДСНС, прикордонників, підрозділів ЗСУ, органів державної влади та інших суб'єктів боротьби з тероризмом.

Як зазначають у прес-службі УСБУ в Чернівецькій області, масштабні міжнародні антитерористичні навчання із пошуку та знешкодження диверсійно-терористичних груп триватимуть по 8-ме червня на території області, а почалися вони 2 червня.

Також зазначається, що у зв’язку з проведенням навчань правоохоронці посилили патрулювання вулиць Чернівців та області, можуть тимчасово обмежувати рух транспорту та перевіряти документи, що засвідчують особу.

Правоохоронці закликають усіх зберігати спокій та з розумінням ставитися до можливих обмежень і незручностей, пов’язаних із перевіркою документів, оглядом особистих речей, тимчасовим обмеженням або забороною руху тощо.

 

Фото Джерело

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: