28.12.2018, 09:20

У Буську відкрили підприємство «Ківшсервіс»

27 грудня у Буську (Львівська область) відкрили підприємство «Ківшсервіс» із виготовлення навісного обладнання для землерийної техніки.

Участь у відкритті взяв начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

“Це підприємство – це черговий крок Львівщини у напрямку створення нових робочих місць, стимулювання конкуренції за працівника і росту рівня оплати праці та інших соціальних пакетів, які стимулюють відповідальніше ставитись до роботи. За останні три роки ми відкрили 240 підприємств  і створено більше 25 тисяч робочих місць”, -  наголосив Роман Матис.

Інженер-конструктор Святослав Фик розповідає, що на підприємстві виготовляють усі види навісного обладнання та проводять ремонт спецтехніки від будь-якого виробника.

“Cеред основних напрямків діяльності підприємства – виготовлення ковшів, техніки для виготовлення дров, а також промислових подрібнювачів. Виготовлення виробу розпочинається з розкрою, ми беремо лист металу, на верстаті вирізаємо необхідні деталі, вони зачищаються і після цього зварюємо та фарбуємо металоконструкцію”, - наголосив Святослав Фик.

Сума залучених інвестицій  у відкриття підприємства становить  понад 10 млн гривень. Середня заробітна плата на виробництві – 10500 гривень.

“Продукція розрахована в основному на українського споживача, який прагне якісного обладнання і яке не завжди може привезти із-за кордону, сплативши усі мита. Обладнання ми виготовляємо за німецькими стандартами. Для нас важливо створити комфортні умови для працівників. Ми навчаємо працівників, які приходять до нас на роботу і намагаємось їх мотивувати комфортом та зарплатою”, - зазначила директор підприємства «Ківшсервіс» Ольга Хаммель.

Зазначимо, "Ківшсервіс" є першим в Україні виробником навісного обладнання для землерийної спецтехніки.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: