• Головна
  • Новини
  • У Хмельницькому п'яний водій намагався відкупитися від правоохоронців

07.09.2021, 10:59

У Хмельницькому п'яний водій намагався відкупитися від правоохоронців

Коли «Драгер» показав 1,84 проміле, чоловік почав пропонувати патрульним хабар. Поліцейські декілька разів наголошували водієві, що його дії мають кримінальний характер. Але той, не довго думаючи, жбурнув кошти в салон через відчинене вікно службового автомобіля. Тоді патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Хмельницької області.

Сьогодні близько 3-ї години ночі на вулиці Озерній в обласному центрі патрульні зупинили автомобіль «ВАЗ», водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування у 42-річного чоловіка поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували йому пройти огляд за допомогою приладу «Драгер». Результат — 1,84 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів водій неодноразово пропонував патрульним неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Співробітники роти № 3 декілька разів наголошували чоловікові, що його дії мають кримінальний характер, проте громадянин не зупинився та жбурнув грошові кошти у відчинене вікно службового автомобіля.

На нього патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (Керування автомобілем в стані сп’яніння) КУпАП. А для документування факту пропозиції неправомірної вигоди викликали на місце слідчо-оперативну групу.

В подальшому слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: