27.02.2019, 18:04

Туристи визначилися з найкращими пляжами планети

Складено рейтинг найкращих пляжів у світі на підставі незалежної оцінки мандрівників.

Лідером Travellers' Choice 2019 став пляж Бая-ду-Санчу на острові Фернанду-ді-Норонья в Бразилії, повідомляє  Укрінформ.

У 2017 році він також був найкращим, проте торік задовольнявся лише "сріблом". Завдяки кристально чистій воді цей пляж вважається ідеальним для дайвінгу, а зі скель, що його оточують, відкривається чудовий краєвид на дельфінів, що хлюпаються в затоці.

Друге місце рейтингу дісталося одному з найвідоміших пляжів Куби - Варадеро. Він розташований на околиці галасливого курортного містечка, на узбережжі якого стоїть безліч готелів, зведених в 1920-х американськими знаменитостями й гангстерами, серед яких - Аль Капоне.

Замикає трійку лідерів Ігл-Біч на острові Аруба в Карибському морі. Пляж знаменитий своїми пейзажами, деревами-покручами фофоті й морськими черепахами, що тут гніздяться.

До топ-10 також потрапили Ла-Конча в іспанському Сан-Себастьяні, Грейс-Бей на острові Провіденсьялес (Теркс і Кайкос), Клірвотер в американській Флориді, Спьяджа-дей-Конільї на італійському острові Лампедуза, Севен-Майл-Біч на Кайманових островах, Плая-Норте в Мексиці та Севен-Майл-Біч на Ямайці.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: