• Головна
  • Новини
  • Студенти домоглися розширення публічного простору в Луцьку

28.05.2018, 21:17

Студенти домоглися розширення публічного простору в Луцьку

Цієї осені в Луцькому НТУ з’явиться кімната психоемоційного відпочинку, коворкінг-центр, автодром, оновлений паркінг та креативний простір.

Про це пише "Перший".

Все це стало можливе завдяки конкурсу підтримки соціально-інноваційних проектів, який протягом усього травня відбувався у форматі пітчінгу, і був організований і фінансований Студентською радою Луцького НТУ, програмою «Активні громадяни» Британської ради в Україні, безпосередньо адміністрацією вузу та ГО «Молодіжна платформа». Сумарний бюджет конкурсу майже 200 тисяч гривень.

У конкурсі студентства перемогло 11 проектів: «Мурал»,«LNTUсквер», «Кімната психоемоційного відпочинку», «Благоустрій «Sunny Learning», «Креативний простір на С. Ковалевської», «Організація автодрому», «Організація паркінгу навпроти корпусу «Б» ЛНТУ», «Politech coworking center», «LNTU 17+», «Алея кленів», «Футбольний клуб ЛНТУ».

За словами одного з організаторів конкурсу та голови ради правління ГО «Молодіжна платформа» Захара Ткачука, подібна ініціатива між студрадою, вузом та таким донором як Британська рада в Луцьку проводиться вперше.

 

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: