Олександр Антонюк


17.09.2018, 12:18

Стосовно сьогоднішніх подій під ГПУ

Можу говорити про це, як скоріш за все про скоординовану і взаємопов'язану безвідповідальність всіх учасників події!

Стосовно сьогоднішніх подій під ГПУ, можу говорити як скоріш за все про скоординувану і взаємопов'язану безвідповідальність всіх учасників події!
Мені не відома доля і мотиви людини, яку передали/екстрадували в РФ по запиту ФСБ, адже тут основний акцент на те, що офіційна українська влада в особі ГПУ, передала людину в руки країні агресору:
- яка нехтує правами людини;
- тримає в заручниках громадян України;
- приховує на своїй території осіб, проти яких в Україні відкриті кримінальні провадження про державну зраду, та інші злочини;
- підтримує тероризм, за допомогою якого воює з Україною.

Ок, припустимо, що Тимур Тумгоєв воював на боці ІДІЛ (хоча це тільки озвучена версія з Кремля), то чому його не передали в руки правосуддя США ? 
Я ще готовий зрозуміти, якщо це був би обмін, наприклад на Януковича, - тоді хоч якась логіка у офіційній версії генерального прокурора була б присутня, і напевно не було б аж таких запитань до дій прокуратури, як і підстав для будь яких звинувачень в бік України в покриванні терористів. З чого можна зробити висновок, що Юрій Луценко не тільки не компетентний генеральний прокурор, нажаль він почав деградувати як політик, який по своїй природі і за замовчуванням має прораховувати всі можливі наслідки, трактування таких дій, а відповідно всі можливі репутаційні наслідки, - як і ким, а головне - навколо чого буде формуватися громадська думка... Дуже шкода.

Тепер по факту інформаційного супроводу та похідних обставин: 
- що ми отримали в Києві ? 
- акцію протесту, з повною "драматургією" в кольоровому телезображенні і вчергове звинувачення, що "влада зливає патріотів". На додачу до всього, в кульмінації "сюжету", в прямому ефірі під роздачу потрапила журналіст телеканалу News One ... Зараз не про редакційну політику телеканалу і реакцію на неї, зараз запитання, яке знаходиться виключно в правовій площині і на яке б мав дати відповідь міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, як офіційну оцінку щодо реакції на адмінпорушення з боку поліції ? Бо по телекартинці реакції ніякої!!!

До речі, це вже не перший такий прецедент, а відповідно, ще одне трактування, що влада потакає радикалам, що вона не здатна захистити від правопорушення і т.д. З боку організаторів акції теж не було спроби зупинити відверту провокацію, яка тепер зі всіх учасників формує образ радикальних та неадекватних осіб, які в своїх діях нічим не відрізняються від тітушок. Але тепер до цього образу в інформаційному просторі методично додається приставка - "патріоти"... От як це корелюється з патріотизмом та гідністю ?

Якщо ще врахувати, що організатори акції і затегані в цьому пості посадові особи знають один одного особисто, у мене тільки одне запитання - для кого і навіщо був весь цей цирк ?!?!?!

Фото автора

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: