Олександр Ладанівський


24.09.2018, 12:57

Ставте ціль і йдіть до неї!

Як я почав фотографувати за кордоном

Ще 5 років тому я не міг собі уявити, що буду фотографувати по всьому світу. Я розумів, щоб мати замовлення за межами України потрібно мати відповідне портфоліо, але тоді небуло таких можливостей фінансових, щоб поїхати кудись за кордон, щоб напрацювати собі портфоліо, та й не було таких перельотів, як зараз за копійки можна літати по всій Європі.
Але я поставив собі ціль і придумав як це можна зробити іншим методом.

Це одна з перших таких зйомок і назвав я тоді її “ Колорадо”. Я шукав в Україні цікаві маловідомі локації і за допомогою аксесуарів, стилю та обробки робив хоч якось схоже на іноземне портфоліо. І це дуже швидко дало свої плоди, оскільки, це було, щось зовсім нове для України. Тоді ще майже ніхто не знав про існування інстаграму і всі сиділи у ВК. Ця моя зйомка була опублікована в найбільших тревел пабліках, які я роками переглядав і які принципово не публікували відчизняних фотографів бо те, що вони робили було не їх стилі.
І все....почалось, десятки повідомлень ти зняв в зйомку в штатах?

А все завдяки єдиному аксесуару, яких зробийв хайп, особливо мені грали на руку хейтери з сусідньої країни, які дуже “полюбляють” цей прапор. Вони засипали коментами в цих пабліках, а будь яка активність це вже піар. Вже через місяць, я мав перше замовлення в Польщі, через 2 місяці в Німеччині, а потім я зняв ще одну цікаву зйомку і назвав її “Norway” і довго не прийшлось чекати, як прийшло замовлення з Норвегії. І з того часу почалась моя любов до Скандинавії та нова сторінка мого життя...

Висновок. Сидіти і чекати, що Вас десь там покличуть, бо Ви такий крутий, так можна сидіти і до старості. Більшість боїться вийти з своєї певної зони комфорту і з часом починає деградувати це не лише стосується фотографів. Коли я починав в мене небуло таких можливостей, як є зараз у більшості, але я дійшов до своєї мети і Ви дійдете якщо забажаєте.
Ставте ціль і йдіть до неї!

Фото: Олександр Ладанівський

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: