Олег Пономар

політичний оглядач


24.10.2018, 20:51

Справа Фірташа

Суд Евросоюзу в Люксембурзі сьогодні планує ухвалити рішення за запитом від 04.05.2017, якого чекає Верховний Суд Австрії для оголошення вердикту за апеляцією Дмитра Фірташа стосовно його екстрадиції до США.

Суд Евросоюзу (Court of Justice) в Люксембурзі сьогодні планує ухвалити рішення за запитом від 04.05.2017, якого чекає Верховний Суд Австрії (Oberster Gerichtshof Österreichs) для оголошення вердикту за апеляцією Дмитра Фірташа стосовно його екстрадиції до США.

Якщо Фірташ потрапить у США, то відразу опиниться під ковпаком у Роберта Мюллера. Мюллер розслідує всі види діяльності Фірташа на території США. Перша справа (2008 рік) — це невдала спроба Манафорта вступити в долю Drake Hotel в Нью-Йорку за допомогою грошей ("інвестицій") Фірташа та Дєріпаски. І таких справ є дуже багато, і про багато з них розповів в деталях Мюллерові сам Манафорт, бо він уклав угоду з ним про співпрацю.

Тож, якщо Фірташ попаде до Мюллера, то це буде дуже "велика риба", більшою за якою є лише перші особи США, Московії та колишні перші особи України.

Фото автора

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: