Галина Янко


14.01.2019, 08:21

Смерть породіллі у Жидачівській лікарні

Ми розмовляли з членом комісії Зоряна Іванків щодо Жидачівської лікарні, де сталася смерть породіллі, смерть яку приховали.

Виявили цікаві речі. Виявляється тепер лікарі стверджують, що кесарів розтин був не плановий, а ургентний, тобто звичайною мовою - терміновий. Шановні журналісти телекомпанії Інтер та інших телекомпаній, які зразу після трагедії відзнімали коментарі з лікарями, Вам тоді брехали чи намагаються зараз замести сліди, щоб причетні до смерті уникли відповідальності?! Я дуже сподіваюся на те, що комісія зробить все по закону і не буде нікого покривати. 

Я думаю, що документ, в якому породілля нібито відмовилася від кесаревого розтину, повинен бути опрацьований слідчими і експертами на предмет підробки. Хтось собі ще одну статтю Кримінального Кодексу домалював.

Окрім того, для мене не зрозуміло як може існувати лікарня з відділенням, де за рік було проведено до 15 оперативних втручань?! Про яку якість надання медичних послуг і кваліфікацію можна говорити???

Для мене не зрозуміло, як може існувати взагалі таке відділення, якщо при екстрених пологах з ускладеннями породіллю потрібно перевозити через подвір’я і піднімати на 5 поверх щоб оперувати.

Для мене не зрозуміло, чим займався головний лікар, якщо таким чином організована робота, що за останні роки там помирають і породілля і діти.

Чому не показали піч, де утилізують аборний матеріал? По наших даних все зливають в каналізацію.

І нарешті, для чого Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада проводили конкурси на керівників медзакладів, коли в Жидачеві просто перепризначили Головного лікаря.

В нас різний підхід до однієї і тої ж ситуації?! Чи просто є окремі депутати які кришуть все це неподобство. Якщо людина перебувала в АТО то це ще не привід закривати очі на людські життя на мирній землі. В нас смертність зашкалює порівнюючи з народжуваністю. І дякуючи таким «професіоналам», троє дітей залишилися сиротами.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: