• Головна
  • Новини
  • Санкції змусили американський готель перебратися з Криму до Львова

06.08.2018, 15:46

Санкції змусили американський готель перебратися з Криму до Львова

Американський готельний оператор Best Western Hotels & Resorts, який припинив роботу в окупованому Росією Криму, збирається відкрити у Львові готель під своїм брендом Best Western Plus навесні 2019 року.

Про це повідомив партнер девелоперської компанії ArtBuild Hotel Group (ABHG, Київ) Олексій Євченко в коментарі агентству Інтерфакс-Україна.

За його словами, компанія підписала договір з Best Western Hotels & Resorts про управління готелем у Львові на 70 номерів.

"Зараз йде реалізація проекту готелю у Львові. Введення в експлуатацію заплановано на весну 2019 року.... Проект перебуває на завершальній стадії реконструкції, будівництва і оснащення", - повідомив Євченко.

Він уточнив, що компанії групи ArtBuild Hotel Group беруть участь в проекті в якості девелопера, а також компанії, що управляє готелем.

Євченко також зазначив, що ArtBuild Hotel Group ще до 2014 року підписала договір про використання бренду Best Western для проекту готелю категорії upper midscale (3+ зірки) на 89 номерів в Києві. Також компанія вела переговори про підписання аналогічного договору для готелю в Одесі. Однак після 2014-го обидва проекти були заморожені з ініціативи інвесторів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що американська мережа готелів Best Western Hotels & Resorts покинула Крим через санкції. До цього часу вона була останньою західною мережею готелів, яка ще працювала на півострові. Раніше в її мережу з 2009 року входив готель Best Western Севастополь. Однак станом на 6 серпня на офіційному сайті Best Western інформація про готель в Севастополі і можливості його бронювання відсутня.

Нині готель діє під назвою Sevastopol Hotel & Spa, локацією вказано пр.Нахімова, 8, Севастополь, Росія.

Фото: booking. com

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: