Андрій Вихопень

політичний оглядач, блогер

Андрій Вихопень родився у Львові в 1969 році, громадський діяч, політичний оглядач, блогер, редактор пабліка "Львівська політика".


14.08.2018, 18:05

Рукописи не горять

Це історія про сумнозвісний "універсал національної єдності" підписаний Ющенком з Януковичем 3 серпня 2006 року.

Цим, так званим, універсалом, Ющенко перекреслив  досягнення Помаранчевої революції, плюнув в обличчя всім українцям, які стояли в 2004 році на Майдані і які захищали його в Маріїнському парку в липні 2006 року.

І знаєте, коли бачу «вкиди» від порошенківських користувачів про "ширку", яку мала б підписати з бандюковичем Юлія Тимошенко, але так і не відбулося навіть першого якогось офіційного засідання, то пригадую, як теперішні політтехнологи Порошенка, а в 2009 році будучи членами фракції БЮТ у ВРУ, їздили Україною і «віщали» з екранів ТБ історії про конче необхідність цього підписання для народу, бо Ющенко зійшов з розуму і не дає працювати (хоча те, що він зійшов з розуму в мене стійке переконання в цьому). Думається, що лицемірству немає межі, коли очевидний документ з бандюковичами не згадується, зате вірусно по мережі перепощується міфічна "ширка".

P. S. на фото Юлія Володимирівна категорично попереджає Ющенка про неможливість підписання універсалу та зради національних інтересів, відродження ПР як політсили і реабілітацію зради Мороза, але про цей факт він на шпальтах не розповість, але збреше про міфічного віце-прем’єра Медведчука...

Робіть висновки самі, бо це є правда.



  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: