18.07.2018, 03:53

Росія "накрутила" з українськими літаками

Проти Росавіації порушили справу за махінації з українськими літаками.

Нацполіція України 17 липня відкрила кримінальне провадження проти посадовців Росавіації та російської компанії "Волга-Днепр" за підробку сертифікатів льотної придатності українських літаків "Руслан".

Про це повідомляє прес-служба юридичної фірми "Ілляшев та Партнери", що захищає інтереси українського держпідприємства "Антонов", пише "Українська правда".

"17 липня 2018 р. Національною поліцією України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України за фактом зловживання службовим становищем та підробки документів при продовженні льотної придатності літаків Ан-124-100 "Руслан", – йдеться в повідомленні.

У протиправних діях підозрюють службових осіб Федерального Агентства повітряного транспорту Російської Федерації (Росавіація) та німецької компанії AMTES, що входить в групу компаній "Волга-Днепр" (Росія).

За даними юрфірми, в результаті незаконних дій Росавіації та AMTES літакам Ан-124-100, експлуатантом яких є "Волга-Днепр", продовжували льотну придатність через що під загрозою опинилася експлуатація повітряних суден.

"На ДП "Антонов" впевнені, що жодна компанія у світі, крім "Антонова", не має належного досвіду підтримання льотної придатності літака такого класу в умовах інтенсивної експлуатації протягом тривалого часу", – наголошують юристи.

 

Фото з відкритих джерел

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: