• Головна
  • Новини
  • російські війська перекидають до Вугледара до 5 тисяч солдатів: спостерігається активне пересування техніки через Маріуполь

29.09.2024, 21:51

російські війська перекидають до Вугледара до 5 тисяч солдатів: спостерігається активне пересування техніки через Маріуполь

Російська армія активно перекидає резерви в напрямку Вугледара. Зафіксовано пересування колон військової техніки з території Росії через тимчасово окупований Маріуполь у бік Волновахи та Вугледара.

 Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко, інформує WestNews.

За його даними, у напрямку Вугледара рухаються щонайменше 13 вантажівок, переважно з боєкомплектом. Загалом, за результатами спостережень, у цей регіон перекинуто до 5 тисяч російських солдатів.

Андрющенко також повідомив про рух російських підрозділів із Бердянського напрямку до Нікольської громади Маріупольського району. Однак, на цьому напрямку спостерігається певне сповільнення та скорочення чисельності військових колон.

Таке пересування свідчить про те, що російське командування продовжує накопичувати сили в районі Вугледара, намагаючись посилити свої позиції та підготуватися до подальших бойових дій на цьому напрямку.

Марина Лапіна, спеціально для WestNews.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: