Олександр Ладанівський


01.10.2018, 13:48

Про бюджет і стереотипи у подорожах

Найперше, що всіх цікавить це фінансова сторона. Так мої подорожі не є дешевими. Пояснюю чому.

 Бюджет:
 
Найперше, що всіх цікавить це фінансова сторона. Так мої подорожі не є дешевими. Пояснюю чому:
1. Я не є прихильником бомжстайл подорожей, часто чую я проїхав пів Європи за 10 євро. Я немаю нічого проти людей, які їздять автостопом, сплять на вокзалах, миються в Макдональдсах, або живуть по каучсерфінгу, це їх особистий вибір і їм так комфортно. Особисто мене так не влаштовує, тому що в мене лімітований час на подорожі, за який я хочу побачити максимально багато і ні від кого не залежити. 

2. Я прихильник комфорту за адекватні гроші. Це не означає, що я сплю в 5 зіркових готелях і шикую по ресторанах. Подорожі я готую заздалегідь, тому маю змогу знайти недороге житло, типу хостелів, навіть деколи перепадають хороші готелі, живу в наметах буває навіть просто під відкритим небом, але я знаю, що в мене завжли буде гарячий душ, в деяких випадках на другий день.

3. По маршруту я пересуваюся переважно на авто, якщо далеко то літак і виліт завжди з України, бо я ненавиджу стояння на кордонах, а це дає змогу економити час на дорозі.

4. Всі подорожі є довготривалими від 12 до 19 днів і пролягають по недешевим країнам.

Стереотипи:

Склався чомусь стереотип, що в мої подорожі лише для спортменів і ми будемо підкоряти чуть не Еверест.
Насправді подорожі є різної складності, тому це залежить від маршруту і потрібно уточняти, є навіть просто прогулянкові, але активно насичені.
Другий стереотип, що лише для фотографів. Останнім часом я навпаки обмежую кількість фотографів 1-2 в команді. Через те, що останні роки був постійно в оточені фотографів і розмови постійно про одне і теж, тому вирішив розширити коло співрозмовників з різних сфер.

 Вік: 
Чому я рекомендую вік 23+
Насправді подорожувати можна і в 18  років, але основна моя позиція, турист повинен сам заробити на свою подорож, а 18 річному віці процент таких мізерний. З 23 років цей процент вже більший.

 Висновок: 
Мої подорожі на сам перед для людей, які обожнюють природу та активний відпочинок. Хочуть за певний період побачити максимально багато гарних місць. Перебувати в комфортних умовах за адекватні гроші, які вони здатні самі заробити.
 
Фото: Олександр Ладанівський

 

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: