• Головна
  • Новини
  • Постанову про вибори Президента 31 березня опублікували у “Голосі України”

28.11.2018, 16:56

Постанову про вибори Президента 31 березня опублікували у “Голосі України”

В офіційному виданні Верховної Ради «Голос України» 28 листопада опублікували постанову парламенту «Про призначення чергових виборів Президента України».

В оприлюдненій постанові йдеться про те, що чергові вибори Президента України призначені на неділю, 31 березня 2019 року.

Ця постанова набуває чинності з дня її опублікування.

Як відомо, в умовах воєнного стану в Україні не можна проводити вибори. Саме тому Верховна Рада 26 листопада проголосувала за запровадження режиму воєнного стану на 30 днів, а не на 60. Це зробили для того, аби виборча кампанія розпочалася вчасно - 31 грудня.

Вибори Президента України повинні відбутися 31 березня 2019 року, а чергові вибори до Верховної Ради - 27 жовтня 2019 року.

Раніше "Комітет виборців України" повідомив, що в Україні вже понад 30 політиків заявили про намір узяти участь у виборах Президента 2019 року.

Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії в Азовському морі.

Також 26 листопада парламент ухвалив постанову «Про призначення чергових виборів Президента України» на 31 березня. Голова ВР Андрій Парубій 28 листопада підписав цю постанову.

Прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь Азовського моря. Спецпризначенці Росії обстріляли і захопили три українські кораблі у Керченській протоці. На захоплених кораблях перебували понад 20 моряків.

Укрінформ

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: