04.09.2018, 14:49

Порошенко розповів про підтримку України Австрією

Позиція Австрії у питанні підтримки України залишається твердою і надійною.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час спільної з федеральним канцлером Австрії Себастіаном Курцом прес-конференції, повідомляє Укрінформ.

"Я дуже вдячний пану федеральному канцлеру й Австрії за тверду і надійну підтримку України, за прийняття рішень по санкціях (проти Росії — ред.), підтримку нас у Генеральній асамблеї ООН. Це — позиція надійного партнера, яким, на мою думку, на сьогоднішній день є Австрія", - підкреслив Порошенко.

Він запевнив, що Україна і Австрія продовжуватимуть співпрацю на всіх рівнях, та розповів, що передав через канцлера запрошення відвідати Україну австрійському президентові. Глава держави додав, що українська сторона запросила австрійську делегацію на роковини Голодомору в листопаді.

За його словами, Україна зацікавлена в Австрії як у надійному торговельному, політичному, економічному і гуманітарному партнерові. Зокрема, Порошенко проінформував, що до Києва нині прибула потужна бізнес-делегація з Тіроля.

"Це (позиція Австрії — ред.) є яскравим свідченням дуже потужної підтримки України з боку офіційного Відня, з боку австрійського уряду і чітке розуміння, що жодні чемпіонати світу з футболу, весілля з казаками не можуть зупинити російського агресора", - запевнив Президент.

Фото: Укрінформ

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: