13.09.2018, 14:25

Поліція викрила мережу салонів інтимного масажу

Поліція затримала організаторів надання інтимних послуг під виглядом масажного салону

Злочинна група діяла на території одразу декількох регіонів України впродовж 2016-2018 років. Ціни за окремі послуги для особливих «клієнтів» досягали 80 тисяч гривень. Наразі правоохоронці затримали двох організаторів угрупування. Крім того, всім членам злочинної групи повідомлено про підозру.

Злочинну «схему» сутенерства викрили працівники Головного слідчого управління Нацполіції спільно з Управлінням боротьби з торгівлею людьми Національної поліції в Київській області за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України, повідомляє прес-служба Нацполіції

Правоохоронці встановили, що незаконну діяльність налагодили двоє громадян. Попередньо вони розробили план, відповідно до якого розподілили ролі в злочинній «схемі».

Незаконний «бізнес» зловмисники замаскували під діяльність масажного салону. В дійсності ж – організували надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду. Для підшукування майбутніх «клієнтів» підозрювані розробили сайт еротичного масажного салону та розмістили його мережі Інтернет. Ціни за окремі послуги для особливих «клієнтів» досягали 80 тисяч гривень.

Загалом до надання сексуальних послуг було залучено понад 30 повій. У разі невиконання жінками умов «праці» до них застосовувалися грошові стягнення.

Слідчі спільно із оперативниками провели 17 обшуків. В результаті поліцейські вилучили рекламну продукцію, грошові кошти, здобуті злочинним шляхом та інші речові докази, які підтверджують злочинну діяльність підозрюваних. 

Наразі всім членам організованої злочинної групи повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України. Крім того, затримано двох організаторів угрупування та вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: