06.09.2018, 22:26

Після виборів "бакс" може підскочити до 60 грн

Після виборчих перегонів дуже висока ймовірність, що пружина розгорнеться, і курс відлетить до позначки в 60 грн за "бакс"

Керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times, доктор економічних наук Ерік Найман вважає, що в Україні влада до виборів (заплановані в 2019 році) постараються утримати курс гривні не вище як 30-32 грн за долар.

Після виборчих перегонів дуже висока ймовірність, що пружина розгорнеться, і курс відлетить до позначки в 60 грн за "бакс", розповів експерт під час чату на "Главреді" .

За його словами, проблема гривні - це проблема слабкості української економіки, яка, в свою чергу, є відображення слабкості політичних інститутів.

"Тому, якщо хочете мати сильну гривню, спочатку змініть політичні інститути. Економіка вторинна. Прогнози на наступний рік - в кращому випадку 30-32 гривні за долар", - додав співрозмовник.

"Наприклад, якщо відновлюємо співпрацю з МВФ, і вибори проходять успішно у всіх сенсах цього слова, тобто запустять механізм плюралістичної демократії. Ну, а в гіршому випадку - буде 60 гривень за долар", - заявив він.

Фото - joinfo.ua .

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: