Олег Пономар

політичний оглядач


23.10.2018, 17:42

Перемовини Болтона в Москві

Я не чекаю від цих перемовин ні нічого поганого ні нічого доброго. Нагадаю, що Болтон на посаді радника Трампа з національної безпеки замінив генерала МакМастера, справжнього антимосковського яструба, інтелектуала та стратега.

 

Я не чекаю від цих перемовин ні нічого поганого ні нічого доброго. Нагадаю, що Болтон на посаді радника Трампа з національної безпеки замінив генерала МакМастера, справжнього антимосковського яструба, інтелектуала та стратега. Таким в адміністрації Трамп місця немає (досі тримається лише один — міністр оборони Маттіс). Тому особиста лояльність Болтона до Трампа, який є повністю залежним від Московії, перекреслює всю колишню яструбовість Болтона. Те саме стосується і Помпео, державного секретаря США.

А факти свідчать про те, що адміністрація Трампа не наклала за два роки жодної болісної санкції на Московію. Мінський процес (Волкер-Сурков) також стоїть на паузі. Московія чекає зміни влади в Україні в березні — і це найголовніший та єдиний фактор усієї ситуації довкола України на сьогодні. Тому, про що би не домовлялися в Москві, без зміни влади в Україні жоден московський план не спрацює.

Фото: Олег Пономар

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: