26.06.2018, 19:15

Передвиборна промоція вже працює

Парторганізації Львівщини розповіли про свої методи.

Сьогодні у Львові дискутували про методи просування серед партій Львівщини на президентських виборах.

Ярослав Качмарик, депутат Львівської облради розповів про досвід ВО "Батьківщина" в цьому.

"Популяризація політичних партій є важливим та відповідальним чинником у виборчому процесі. Популяризація "Батьківщини" буде проводитись суто згідно чинного законодавства. Тут нам простіше, адже наші виборці підтримують Юлію Тимошенко та її новий курс суспільного, політичного та громадського об'єднання та зміни нинішньої влади. Ми комунікуємо з виборцями щодня різними засобами, зокрема через громадські приймальні, інтернет, телебачення, зовнішню рекламу та багато інших заходів".

Депутат наголосив на важливості формування ідеологічних основ вибору на час президентської кампанії, аби люди голосували за програмні дії та стратегічне майбутнє.

Роман Кошовий, в.о. голови правління ЛОГО "Комітет виборців України" підкреслив, що агітаційна кампанія місцева не може відокремлюватись від всеукраїнської. Він порекомендував політичним силам не використовувати результати, що були досягнуті на попередніх виборах, а експериментувати з новітніми механізмами.

"Мені приємно, що наші лідери, зокрема пані Тимошенко робить спроби достукатись до виборців не просто популізмом, а певними продуманими стратегіями", – говорить блогер та громадський активіст Роман Ситник.

Згадали також і про мера Львова, Андрія Садового та БПП. "Так, непряме фінансування виборчої кампанії є – це весь бюджет Львова, який використовує мер міста для своєї промоції. Це також Блок Петра Порошенка, який відкриває у нас все: від дорожнього знака до недобудованих об'єктів", – прокоментував Роман Ситник.

 

Текст WN

Фото Прес-клуб Львів

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: