13.10.2018, 20:43

Олеський замок ворожий до туристів

"Сьогодні (13 жовтня) понад 100 людей (в т.ч. гості з багатьох країн світу) не змогли побачити експозицію Олеського замку, бо у них виявляється скорочений день".

Про це на своїй сторінці у ФБ написав керівник екскурсійних груп, директор фірми-туроператора ТОВ "Відвідай" Ігор Губіліт: 

"Втрати бюджету понад 5 000 грн. (вхід в замок 45 грн з особи), іміджеві втрати ніхто і не рахує.

Переговори з директором Галереї мистецтв Тарасом Возняком нічого не дали. У це важко повірити, але туристи прорвалися на територію замку, щоб хоча би побачити, внутрішнє подвір"я (про експозицію вже мова не йде). Керівництво замку викликало поліцію, і вона складає протокол про незаконне проникнення на територію. Що цікаво на сайті пише, що каса працює в суботу до 17:30, а сьогодні так як скорочений день, вона ніби працює до 16:30, а групи (їх було 4, в т.ч. одна наша) приїхали в районі 16:30, і їх відмовилися пускати навіть на територію.

Ми працюємо з багатьма державними туристичними об"єктами України, всяке буває, але завжди і всюди можна вирішити питання, проте лише не із замками Золотої Підкови Львівщини. Декілька років назад була надія, що із зміною керівництва, щось зміниться, але поки що крига не скресла, совок із замків не вивітрився.

Можна витрачати купа часу і коштів, щоб запрошувати сюди туристів, але таке ставлення до людей (клієнтів) все перекреслює! Наступного тижня у Львові туристичний форум, може би туристичне середовище Львова сказало свою думку, щодо цього і подібного інцидентів?".

Додамо, що на сайт ТОВ "Відвідай" є послуга: "Запрошуємо оглянути чотири мальовничі замки Львівщини: Свірзький, Золочівський, Підгорецький та Олеський! План туру: виїзд зі Львова (08:00) – Свірж (огляд замку) – Золочів (екскурсія замком та обід) – Підгірці (огляд палацу) – Олесько (екскурсія замком) – Львів (повернення о 19:30)".

Фото - vsviti.com.ua.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: