16.07.2018, 09:45

Не всім сподобалась перемога Франції на мундіалі

Заворушення сталися у французьких містах під час святкування перемоги на ЧС-2018.

Поліцейські у Франції повідомили про зіткнення з хуліганами під час святкування перемоги національної збірної на Чемпіонаті світу з футболу, повідомляють у понеділок місцеві ЗМІ, пише "Інтерфакс-Україна".

Так, заворушення зафіксовані вночі в районі Єлисейських полів, де зібралися сотні тисяч фанатів. За повідомленням газети "Фігаро", спочатку атмосфера була святковою, проте ближче до ночі в справу вступили хулігани, які почали закидати камінням і пляшками поліцейських, а іноді і перехожих. У підсумку, за попередніми даними, сім чоловік були затримані. Кілька магазинів в центрі Парижа розграбовані. Крім того, надійшла інформація щодо випадків підпалів машин.

Курйозний випадок стався на Єлисейських полях поблизу магазина, в якому продається атрибутика футбольного клубу ПСЖ. За повідомленням "Фігаро", група вандалів спробувала вломитися туди, проте в підсумку зустріла опір не тільки з боку правоохоронців, а й численних уболівальників столичної команди.

Не обійшлося без інцидентів і в Марселі. Двоє співробітників поліції отримали травми під час зіткнень з хуліганами, 10 осіб затримано. Заворушення також зафіксовані в Ліоні, Руані, Греноблі і низці інших міст.

 

Фото джерело

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: