• Головна
  • Новини
  • Наступні парламентські вибори – за пропорційною системою, – Тимошенко

02.11.2018, 16:47

Наступні парламентські вибори – за пропорційною системою, – Тимошенко

Команда ВО «Батьківщина» виступає за скасування мажоритарної виборчої системи і вважає, що кожен президент не скасовує «мажоритарку», щоб через корупцію та підкуп поновлювати свою владу.

Про це під час прес-конференції у Львові розповіла лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, повідомляє кореспондент Leopolis.news.

«Ми вважаємо, що те, що за чотири роки діючий президент жодного разу не став на позицію припинення мажоритарної системи і жодного разу не став публічно на захист насправді пропорційної системи, а не підробки. Це означає, що він (Президент України – ред.) хоче зберігати корупцію під час виборів до парламенту, хоче зберігати мажоритарну систему, яка призводить до того, що парламент став найбільшою корупційною лобістською структурою. При цьому лобізм там не проукраїнський, а чорний», – сказала Юлія Тимошенко.

Вона висловила переконання в тому, що наступні вибори до парламенту будуть за пропорційною системою. Також лідер «Батьківщини» зазначила, що на цих виборах половина виборчого списку її сили складатиметься з молодих, сильних, інтелектуальних людей.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: