• Головна
  • Новини
  • Націоналісти підтримали Кошулинського на виборах президента України

19.11.2018, 13:40

Націоналісти підтримали Кошулинського на виборах президента України

Націоналісти підтримали Руслана Кошулинського в якості свого єдиного кандидата на виборах президента України. Про це йдеться в заяві, яку розповсюдила прес-служба ВО "Свобода".

Заяву підписали ВО “Свобода” (лідер – Олег Тягнибок), “Правий Сектор” (Голова партії – Андрій Тарасенко), Організація Українських Націоналістів (Голова – Богдан Червак), Конгрес Українських Націоналістів (Голова – Степан Брацюнь) та “С14” (лідер руху – Євген Карась)

Підписанти наголошують: необхідно зупинити наступ реваншистських сил на президентських та парламентських виборах. Саме тому вони підтримують Руслана Кошулинського як кандидата на посаду Президента та закликають до цього всіх українців.

“2019 рік буде визначальним для України: або наша країна утвердиться як Українська Самостійна Соборна Держава, або впаде в провалля реваншу промосковських сил.

Надзвичайно важливими в цьому є президентські та парламентські вибори. На них треба дати вирішальний бій реваншистам, і лише націоналісти є тими, хто здатен зупинити агентуру Кремля.

Обговоривши політичну ситуацію, ми – повноважні представники націоналістичних організацій – ухвалили рішення підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на президентських виборах 2019 року.

Закликаємо інші національно-патріотичні сили, загалом усіх українців підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на посаду Президента України!” – йдеться в заяві націоналістів.

Також, нагадаємо, про підтримку Руслана Кошулинського заявив Провідник Національного Руху “ДІЯ” Дмитро Ярош.

 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: