• Головна
  • Новини
  • На волонтера і депутата від "Батьківщини" Віталія Чернявського вчинено замах

03.08.2018, 10:08

На волонтера і депутата від "Батьківщини" Віталія Чернявського вчинено замах

Сталося це у четвер, 2 серпня, близько 15.00 в місті Кам’янському на перехресті вулиць Сачка та Москворіцької.

Там вибухнув мікроавтобус, який належить депутатові міськради, директору КП "Трамвай" Віталію Чернявському, повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина" із посиланням на Дніпропетровський обласний партосередок.

Постраждалого партійця доставили до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Найімовірніше, джерело вибуху знаходилося в салоні автомобіля. Вогонь локалізовано о 15.23, а ліквідовано о 15.26.

Віталій Чернявський відомий своєю активною волонтерською діяльністю, якою займається з перших днів війни на Донбасі. На його мікроавтобусі був логотип батальйону "Дніпро-1".

"Погляньмо на події останніх днів. У Бердянську вбивають героя АТО "Сармата", у Херсоні обливають кислотою активістку. Віталій Чернявський, як відомо, очолює Штаб національного захисту Кам’янського, дуже багато допомагає українській армії. І сьогоднішній замах на нього стоїть в одному ряду зі злочинами в Бердянську й Херсоні. Схоже, антиукраїнські сили піднімають голову по всій країні, або комусь дуже треба розгойдати ситуацію до межі напередодні президентських виборів», – так прокоментував надзвичайну подію голова Кам’янської міської парторганізації ВО "Батьківщина" Олександр Плахотнік.

Він заявив, що "Батьківщина" наполягатиме на проведенні ретельного розслідування замаху на однопартійця й вимагатиме притягнути винних до найсуворішої відповідальності.

Міський портал "Кам’янське" незадовго до вибуху опублікував інтерв’ю з Віталієм Чернявським під промовистим заголовком "Своїх переконань змінювати намірів не маю".

"Війна мене багато чого навчила. І головне – не брехати людям, не прикривати гаслами бездіяльність. Перемога дається в боротьбі", – наголосив Віталій Чернявський, зазначивши, що членом "Батьківщини" він став 2004 року, коли брав участь ще в першому Майдані.

 

Фото: джерело

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: