• Головна
  • Новини
  • На Львівщині запрацювала «гаряча» телефонна лінія з питань виборів

11.12.2018, 11:21

На Львівщині запрацювала «гаряча» телефонна лінія з питань виборів

У Львівській облдержадміністрації запрацювала «гаряча» телефонна лінія з питань виборів, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, що вже 23 грудня у чотирьох районах Львівської області, а саме: у Дрогобицькому, Перемишлянському, Пустомитівському і Радехівському - відбудуться перші місцеві вибори. Вони відбудуться у Радехівській та Бібрській міських, Меденицькій і Лопатинській селищних, а також у Зимновідській сільській об’єднаних територіальних громадах.

У зв’язку з цим, у Львівській облдержадміністрації в робочі дні з 9.00 до 18.00 год за номером: (032) 2-999-285працюватиме «гаряча» телефонна лінія.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців облдержадміністрації Зоряни Павлів, зателефонувавши, виборці можуть повідомити про проблеми зі списками виборців, неотримання іменних запрошень, перешкоди у діяльності виборчих комісій, порушення виборчого законодавства, громадського порядку, надзвичайні ситуації тощо.

Нагадаємо, що загалом проголосувати на перших місцевих виборах 23 грудня 2018 року на території Львівщини зможуть виборці 72 населених пунктів. Це – понад 48,7 тис осіб. Усього ж у зазначених громадах буде обрано 130 депутатів і п’ятьох голів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: