06.11.2018, 13:23

На Львівщині закрили підпільну гуральню

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність підпільної гуральні. Вилучено та не допущено на споживчий ринок фальсифікованої горілки на суму більше ста тисяч гривень, повідомили у поліції Львівщини.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно із слідчими Червоноградського відділу поліції та за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури 5 листопада припинили діяльність міні-цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Підпільна гуральня функціонувала неподалік Червонограда у приватному помешканні. В міні-цеху під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили 150 літрів спирту та підготовленої до розливу спиртової суміші,  марки акцизного збору із ознаками підробки, понад  700 пляшок вже готової продукції, яку зловмисники в подальшому реалізовували у торгівельних закладах Сокальського району під виглядом горілки різних торговельних марок. 

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) КК України. 

Санкцією статті передбачено покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: