14.09.2018, 17:22

На концерт «Кузьма 50» продано більше як 25 тис. квитків

Завтра, 15 вересня, у Львові на вул. Стрийській буде ускладнений рух транспорту у зв’язку з проведенням на стадіоні «Арена Львів» концерту «Кузьма 50». Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Завтра, 15 вересня, у Львові на вул. Стрийській буде ускладнений рух транспорту у зв’язку з проведенням на стадіоні «Арена Львів» концерту «Кузьма 50». Мешканців міста просять по можливості оминати цю ділянку дороги, аби не створювати заторів. Для безпеки відвідувачів концерту, для руху транспорту буде закритою вул. Карла Мікльоша, вона буде пішохідною. Також на місці працюватиме патрульна поліція.

Зі слів організаторів, на завтрашній концерт «Кузьма 50» продано більше 25 тис квитків. Відтак, очікується, що перед початком концерту буде ускладнений рух транспорту на вул. Стрийській біля стадіону. З міркувань безпеки з 17.00 год буде організовано окрему систему заїзду транспорту до стадіону. З 17.00 до 24.00 год закритою для проїзду транспорту буде вул. Карла Мікльоша, ця вулиця буде пішохідною.

Для приватних автомобілів на стадіон буде три заїзди: з вул. Стрийської, з кільцевої дороги та з автовокзалу.

Також буде збільшено кількість машин на автобусних міських маршрутах, які курсують в напрямку стадіону. З перевізниками проговорено, аби ці маршрути їздили до 1 год ночі.

Також усіх просять залишати автомобілі на паркінгу правильно, аби не створювати незручностей для інших відвідувачів концерту.

Фото - musicukraine.net

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: