15.05.2018, 12:38

Михайло Гичка: безальтернативний директор

Більшість депутатів обласної ради на сесії проголосувала за його кандидатуру.

У вівторок Львівська обласна рада таки затвердила Михайла Гичку на посаду генерального директора Львівської обласної клінічної лікарні.

За нього проголосувало 46 депутатів, повідомляє кореспондент WN.

Михайло Гичка незмінно очолює улюблений заклад з 2010 року, і в ЛОР його так добре знають, що іноді вважають медицину і Гичку синонімами.

Тепер же у середу з безальтернативним, на думку депутатів провладної більшості, менеджером мають підписати новий 5-річний контракт.

Попри те, що до якості роботи спорідненого з братами Дубневичами (депутатами ВР і не далеко не останніми людьми на Львівщині) пана Гички вже були певні запитання у минулому.

Крім Михайла Гички на посаду керівника Львівської обласної клінічної лікарні  претендувала ще екс-заступниця головного лікаря цієї лікарні Наталія ван Доеверен, але конкурсна комісія зупинилася на Гичці ще наприкінці квітня.

Михайло Гичка також є депутатом Львівської обласної ради і сьогодні ж він галантно подав заяву на зняття повноважень голови комісії питань охорони здоров'я, материнства, соціального захисту, при цьому залишаючись членом цієї комісії.

До речі, під стінами ЛОР сьогодні також відбулося пікетування, пов'яане з питаннями охорони здоров'я в області, а народна творчість  пікетувальників не оминула увагою і Михайла Гичку. 

Фото: Варіанти, WN

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: