• Головна
  • Новини
  • Люди, які банкрутять «Укрпошту», агітують поштарів голосувати за Порошенка  

05.03.2019, 10:18

Люди, які банкрутять «Укрпошту», агітують поштарів голосувати за Порошенка  

За кандидата на пост президента Петра Порошенка агітують люди, які мало не довели «Укрпошту» до банкрутства.

Такий коментар у ФБ на сторінці Громадської ради «Укрпошти» написала Ліна Карпенко.    

Так вона відреагувала на інформацію Міністерства інфраструктури України про те, що 1 березня 2019 року міністр інфраструктури України Володимир Омелян (у рамках робочої поїздки до міста Обухів Київської області) разом з генеральним директором АТ «Укрпошта» Ігорем  Смілянським агітували працівників місцевих відділень «Укрпошти» голосувати за Порошенка.

Зокрема, Ліна Карпенко написала: «Два аферисти, які свідомо довели «Укрпошту» до банкрутства, поїхали в передвиборне шоу агітувати за Порошенка, який замовив банкрутство «Укрпошти», щоб її приватизувати».

Нагадаємо, «Укрпошта» – це понад 13 тис. відділень по всій території країни, з них близько 10 тис. – у сільській місцевості. І от торік  очільник «Укрпошти» Ігор Смілянський заявив про намір компанії закрити з 1 січня 2019 року майже дві третини відділень через збитковість. Насамперед це мало стосуватись сільських філій, альтернативи яким у більшості випадків нема.

«Обґрунтування такого рішення щонайменше дивне, бо якщо проаналізувати зарплатну сітку керівного складу «Укрпошти», то складається враження, що в цій структурі не все так і погано – не кожен може похвалитися місячною зарплатою у півмільйона гривень (у липні 2016 року Смілянський заявляв, що на посаді голови «Укрпошти» буде заробляти 333 тис. грн на місяць)», - прокоментував тоді цю ситуація голова Львівської обласної «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.

Власне, тільки рішучий протест суспільства, політиків, громадських діячі завадив руйнуванню «Укрпошти». І швидко знайшлось у Держбюджеті 500 млн грн, щоб заплатити поштарям за доставку пенсій і без того бідним пенсіонерам. І вгадайте завдяки кому це сталося? Ясно, завдяки тільки і тільки президентові Порошенкові.    

А чи відмовилась ця влада від плану «прихопити» «Укрпошту»?

Михайло Цимбалюк: «Уже зараз ми бачимо, як «приватники» повільно, але впевнено витісняють стратегічну державну структуру на маргінес. А відтак виникає питання: чи не стаємо ми свідками кулуарних домовленостей, спрямованих на чергове розбазарювання державних зусиль і обдирання громадян України?  Риторичне запитання, погодьтеся».

Фото Міністерства інфраструктури України.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: