11.09.2018, 12:58

Львовом повсюдно возять деревину без документів

Учора, 10 вересня, інспектори управління патрульної поліції Львівської області виявили 3 випадки ймовірно незаконного перевезення деревини. Про це повідомили у патрульній поліції.

Зокрема, у Львові, на перехресті вулиць Сяйво та Рудненська, екіпаж патрульних 3 батальйону зупинив транспортний засіб МАЗ з причіпом, за порушення правил дорожнього руху. В кузові водій перевозив деревину, а саме – кругляк сосни. Належно оформлених документів навантаж водій немав. На більшості колод були відсутні чіпи. На місце зупинки викликали слідчих.

На стаціонарному посту патрульної поліції «Плай», інспектори зупинили автомобіль МАЗ, який перевозив деревину. Під час перевірки документів, патрульні виявили невідповідність даних на бірках з інформацією, яка занесена в базу державного агентства лісових ресурсів України. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

І ще один випадок.У Львові на вулиці Володимира Великого патрульні зупинили автомобіль ЗІЛ, який перевозив деревину (тополю). Документів на вантаж водій немав. Також на деревині були відсутні чіпи. На місце події викликали слідчих.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: