• Головна
  • Новини
  • Львівський військкомат лише уточнює дані резервістів: мобілізації немає

29.11.2018, 12:47

Львівський військкомат лише уточнює дані резервістів: мобілізації немає

На Львівщині не йде мова про мобілізацію, військкомати лише уточнюють контактні дані резервістів. Про це сьогодні, 29 листопада, під час брифінгу розповів речник Львівського обласного військового комісаріату Роман Поронюк.

«Як відомо, на Львівщині воєнний стан не діє, тому для мешканців області нічого не зміниться. Щодо ЗСУ, то військові комісаріати, як і всі ЗСУ, переведені в повну бойову готовність - це вища ступінь бойової готовності. Відповідно, військові комісаріати працюють в посиленому режимі і готові в будь-яку мить виконувати завдання за призначенням», - розповів Роман Поронюк.

За його словами, військкомати лише уточнюють дані резервістів. Чи не змінився, часом, номер телефону, чи інші якісь дані не змінилися, або, може, людина вже не підлягає призову на збори.

«Робота з резервістами у нас проводилася систематично.  На Львівщині є готовий резерв, який своєчасно готовий прибути на збори», - зазначив Роман Поронюк.

Окрім того, речник підкреслив, що як тільки-но зайшла мова про ведення воєнного стану, то до багатьох працівників військкоматів телефонували резервісти та демобілізовані, які власне запитували, чи є необхідність заходити до військкомату чи їхати вже безпосередньо до військової частини.

«У нас є такий позитив щодо патріотизму та готовності до виконання свого обов’язку у Львівській області», - розповів Роман Поронюк.

Фото-Мирослав Пархомик

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: