• Головна
  • Новини
  • Львівське підприємство "ГалПідшипник" може бути знищене: руками силовиків?

04.03.2019, 14:32

Львівське підприємство "ГалПідшипник" може бути знищене: руками силовиків?

Власниця Приватного підприємства «Торговий дім «Галпідшипник» Світлана Саєвич поширило публічне звернення у зв'язку зі свавіллям силових структур на замовлення конкурента.

Зокрема, у зверненні, що адресоване президентові  Порошенку сказано,  що підприємство стало жертвою тиску з боку  силових відомств, а саме працівників Міністерства внутрішніх справ та Генеральної прокуратури, які займаються тиском та залякуванням бізнесу в інтересах конкурентів.

Подаємо текст звернення без змін: "Наша компанія ПП «Торговий дім «ГалПідшипник» є одним із провідних та стратегічних підприємств України, яке займається реалізацією підшипників по всій території країни та за її межами. Від початку свого заснування, з 1992 року, ми є відповідальним бізнесом, який сумлінно сплачує податки та створює робочі місця для наших громадян. У 1996 році ми були першими в Україні офіційним дистриб’ютором найбільшого світового концерна-виробника підшипників SKF. Зараз ми забезпечуємо комплектуючими тисячі підприємств по всій Україні. Проте завдяки діям представників МВС та ГПУ все це може бути знищено!

Не зважаючи на нашу ефективну роботу, яка розвиває бізнес-середовище в Україні, а також підвищує рівень доходу громадян, останні чотири роки ми потерпаємо від тиску та залякування правоохоронних органів. Враховуючи те, що всі кримінальні провадження мають харківське коріння, є всі підстави вважати, що вони відбуваються з метою знищення нашої компанії в інтересах галузевого конкурента - компанії «Ірбіс» та її власника Віктора Васильовича Туринського. Саме він у приватних розмовах з керівництвом ПП «Торговий дім «ГалПідшипник» неодноразово погрожував знищити нашу компанію.

Прокурори Генеральної прокуратури України та співробітники Головного слідчого управління Національної поліції регулярно вдираються до наших регіональних офісів з обшуками, звинуваченнями, вилучають документи та обладнання, фальшують докази і відкривають завідомо неправдиві кримінальні справи, чим фактично блокують роботу ПП «Торговий дім «ГалПідшипник». І наша ситуація не поодинока! За останні три роки, тиску з боку силових відомств зазнали майже всі учасники ринку, окрім славнозвісної компанії «Ірбіс». У більшості цих справ також можна знайти «харківський» слід. Такі дії правоохоронних органів у демократичній країні, яка пережила Революцію Гідності, де нині триває війна на Сході, не повинні мати місце.

Щодо теперішньої ситуації навколо нашої компанії. Представники Генеральної Прокуратури України та Головного слідчого управління Національної поліції порушили проти ПП «Торговий дім ГалПідшипник» кримінальні справи, що були завідомо сфабриковані з метою рейдерських дій в інтересах конкурентів компанії. За останні роки це вже четвертий випадок, за яким представники різних силових структур усіх рівнів вигадують звинувачення проти нашої компанії. Ми пережили «фінансування тероризму з метою повалення Конституційного ладу» від Харківського управління СБУ. Ми пережили «підробку контрафактної продукції» від Холодногірського відділу поліції, коли раніше засуджений Кравченко О.Н., що ніколи не мав відношення до нашої компанії, представився співробітником нашого Запорізького відділення та заявив про масштабні фальсифікації. Ці справи були повністю закриті за рішенням суду, проте на цьому судові тяганини не закінчилися. На вимогу адвокатів компанії надати дійсний підпис потерпілого, відбулась фальсифікація підпису.

Тепер чергові «перевертні у погонах» вигадують все нові і нові звинувачення, серед яких і перевищення влади і службових повноважень у вигляді ухилення від сплати податків, і постачання підроблених підшипників світових брендів стратегічним підприємствам держави з метою розкрадення майна в особливо великих розмірах, і навіть у фінансуванні терористичної організації ДНР. Тобто нас звинувачують у всьому, що можна вигадати.

Проте наразі у жодному документі немає суми завданої шкоди. Постачання нашої продукції на державні та комунальні підприємства здійснювались за прозорими процедурами державних закупівель. Жодних претензій з боку клієнтів компанії до нас немає і ніколи не було. Усі звинувачення щодо ухилення від сплати податків були спростовані рішеннями адміністративних судів та актами податкових перевірок. На жаль, всі ці факти не заважають недоброчесним співробітникам Холодногірського відділу Харківської Нацполіції, Головного слідчого управління Національної поліції та Генеральної прокуратури масово розсилати повідомлення нашим клієнтам з вказаними деталями справ, що можуть бути лише у представників силових структур.

Усі ці факти красномовно свідчать про прямий тиск та залякування, що чинять представники правоохоронних органів, виконуючи злочинне замовлення тих, хто не готовий працювати у конкурентному полі за чесними ринковими правилами. Кожна з цих сфабрикованих справ «вбиває» успішне підприємство, що дає роботу сотням українцям.

Фактично сьогодні ця ситуація блокує роботу багатьох галузей промисловості та може завдати значних збитків економіці України. У час, коли Україна тримає оборону Східних кордонів і відбиває атаки зовнішнього ворога, ми, вітчизняний бізнес, потерпаємо від внутрішнього ворога – корупції у погонах.

Звертаюсь до Вас, пане Президенте, як до гаранта Конституції та глави держави! Прошу справедливого захисту ПП «Торговий дім «ГалПідшипник» від безпідставного переслідування з боку Національної поліції та Генеральної прокуратури, а також вжити відповідних заходів для підтримки чесного українського бізнесу".

 

 

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: