• Головна
  • Новини
  • Львівська «Галичанка» дала бій ужгородським «Карпатам»

18.10.2018, 17:19

Львівська «Галичанка» дала бій ужгородським «Карпатам»

У середу, 17 жовтня, у Львові відбувся справжній гандбольний бій між лідерами української Суперліги – львівською «Галичанкою» та ужгородськими «Карпатами», повідомили у Львівській ОДА.

Суперниці вперше зіграли між собою у новому сезоні чемпіонату України серед жінок 2018/2019.

Прогнозувалося, що гра буде дуже видовищною та напруженою, тож зібрала повні трибуни глядачів у палаці спорту «Галичина».  Підтримати своїх разом з іншими прихильниками "Галичанки" також прийшли відомі спортивні діячі Львова, львівський футзальний клуб «Енергія» (володар Кубка та Суперкубка України-2018), 2 Галицька бригада Національної гвардії України, а тон вечора задавали палкі та постійні вболівальники – ультрас команди.

У першому таймі команди йшли щільно, однак наздоганяти все ж довелося «Карпатам». За 10 хвилин до перерви «Галичанка» випереджала на три м’ячі – 8:5 (20-а хвилина). Проте ужгородські спорсменки зуміли зрівняти рахунок за дві хвилини до закінчення тайму – 10-10.

У першій третині наступного тайму «Галичанка» постійно була на крок попереду  – 13:12 (40-а хв.). А ось після паритету на 42-й хвилині (14:14) надалі в рахунку повели «Карпати».  Відігруватись довелось вже львів’янкам, і на 49-у хв. матчу «Карпати» все ще переважали – 17:19. Зате в останній десятихвилинці «галичанки» забили сім голів, натомість «карпатівки» зробили це лише двічі. Отож, перемогу святкували львів’ янки - 24:21.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: